Referenties

Mei 2018 Suzanne Blok

Ilonka is te omschrijven als een daadkrachtig persoon met een actieve werkhouding die onder de meest chaotische omstandigheden een helicoterview heeft. Ze kijkt vooruit en denkt mee. Ik heb met plezier samengewerkt met Ilonka.
Ik zou haar dan ook graag willen aanbevelen bij andere opdrachtgevers die een goede projectplanner zoekt.

Juli 2017 René Wehkamp

Ilonka heb ik leren kennen als een bevlogen interim professional. Ze weet wat ze kan en pakt alle kansen aan, ze denkt out of the box en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze heeft kennis van zaken en ze weet waarover ze spreekt. Ze gaat erg goed om met de klanten en helpt de klanten met de vraagstukken waar zij de oplossing voor heeft. Ik zou graag weer met Ilonka willen samenwerken. Kortom Ilonka is de professional waar je van op aan kan.

September 2016 Folkert Castelein

Ik heb Ilonka in 2016 leren kennen vanuit mijn rol als projectleider. Ilonka verzorgde de planning en afstemming voor een verandertraject in de proces automatisering.

Dit technisch complexe traject, waarbij veel afstemming met veel verschillende partijen nodig was om binnen een beperkt tijdsbestek 150 locaties om te bouwen, was sterk afhankelijk van een goede planning en afstemming met alle betrokkenen.

Ilonka heeft deze klus zeer adequaat opgepakt en is er in geslaagd om orde en structuur te handhaven, wat een goede prestatie is geweest in dit project.

Ik heb de samenwerking met Ilonka als erg prettig ervaren door:
- Heldere communicatie
- Pro actieve inzet
- Snel zaken oppakken en eigen maken
- Gestructureerd en nauwkeurig werken
- Flexibiliteit, geen 9 tot 5 mentaliteit

Ik kan Ilonka van harte aanbevelen in rol van planner / PMO-er!

LinkedIn Mei 2012 Marry Versluis

Ilonka werkt sinds het begin van haar eigen onderneming voor mijn bedrijf als freelance financieel medewerker. Alle administratie/boekhouding en aangiftes regelt ze voor mijn bedrijf. Ilonka levert uitstekend werk en is punctueel en betrouwbaar. Zoekt u een financieel medewerker, dan kan ik u Ilonka Hendriks van Hendriks Project Support zeker aanbevelen!!

November 2015 Jan Van Veenen

Ilonka heb ik ruim twee jaar geleden leren kennen als iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Dit is een eigenschap wat mij na aan het hart ligt. Ik heb Ilonka leren kennen als een spontaan en enthousiast persoon die van aanpakken weet. Zij geeft duidelijk haar grenzen aan en blijft dicht bij haar zelf. Door mijn ervaring in de samenwerking met Ilonka beveel ik haar aan bij andere werkgevers. Ik dank Ilonka voor de samenwerking en wens haar veel succes met haar verdere loopbaan.

LinkedIn September 2014 P. Bais

Ilonka is een prettige persoonlijkheid, die op een open en transparante wijze communiceert. Ik heb haar in mijn rol binnen Imtech Traffic & Infra begeleid in het verbeterprogramma OpEx. Hierin heeft zij een pro-actieve houding en staat zij open voor veranderingen die uiteindelijk tot verbeteringen leiden. Zij is in staat om haar grenzen te bewaken en dicht bij haarzelf te blijven. Op basis van mijn ervaringen in de samenwerking met Ilonka zou ik haar zeker aanbevelen bij andere werkgevers. Ik wens Ilonka het allerbeste voor de toekomst, zowel binnen als buiten Imtech.

 

LinkedIn Oktober 2015 Sander Lenters

Ik heb Ilonka 1,5 jaar geleden leren kennen als een enthousiaste collega. Ilonka weet continu een overview te houden, waardoor zij de juiste resultaten weet te behalen. Ilonka is iemand die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Daarom beveel ik haar van harte aan bij andere werkgevers.

Oktober 2012

Ilonka kennen wij als een spontane en enthousiaste persoonlijkheid die weet van aanpakken. Ze heeft bewust gekozen voor het ZZP-schap om haar talenten en kwaliteiten maximaal in te zetten. Ilonka is in haar werk daadkrachtig, enthousiast, proactief en weet snel nieuwe werkzaamheden op te pakken en zich eigen te maken. Ze floreert in opdrachten waar ze een stuk continuïteit kan waarborgen en net even een stapje extra kan zetten om een perfect visitekaartje achter te laten. In haar werk zien we kwaliteiten als zelfstandigheid, teamspirit, ondernemersgeest en accuratesse. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor Ilonka. Naast haar kwaliteiten op ondersteunend gebied heeft Ilonka een vooruitziende, meedenkende en commerciële gedachtegang. Kortom een betrouwbare interim professional die van elke opdracht een succes maakt.

LinkedIn November 2015 Gertjan Kremers

In 2014 heb ik kennis gemaakt met Ilonka. In 2015 heb ik een half jaar veel samengewerkt met Ilonka. Ik heb Ilonka leren kennen als iemand die doelgericht en gestructureerd te werk gaat. Ilonka is in staat om 'orde in de chaos te scheppen'. Ik kan haar van harte aanbevelen.

LinkedIn September 2012

Ilonka ervaar ik als een zeer prettige collega die van aanpakken weet. Geen klus is haar teveel. Ilonka pakt zaken snel op en heeft snel de bedrijfsprocessen in het beeld. Ilonka geeft ook haar grenzen duidelijk aan, zodat je weet wat je aan haar hebt.

LinkedIn September 2012

Ilonka is someone you can rely on and who is a a great support. She knows how to find her way around in a company and makes sure things are done!

December 2012 J. Van der Weiden

Ik heb Ilonka leren kennen als een prettige collega die snel en adequaat de werkzaamheden die je van haar vraagt oppakt. Ze heeft er geen enkele moeite mee om ook buiten normale werkuren om zaken op te pakken en te regelen tot de "klus" af is. Ik wil Ilonka dan ook aanbevelen bij een volgende opdrachtgever.

December 2012 F. Van Esch

Ilonka heb ik ervaren als iemand die goed kan plannen en organiseren en als een hardwerkend persoon die hoofd- en bijzaken goed kan scheiden. Ze is flexibel en is bereid (en vindt het leuk) om nieuwe dingen te leren en te doen. En (last but not least) ze is geduldig... (ook met mij). Daarom wil ik Ilonka Hendriks van Hendriks Project Support aanbevelen bij andere opdrachtgevers.